پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان(با ظرفیت 300 تن در سال)

پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان(با ظرفیت 300 تن در سال)

پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان(با ظرفیت 300 تن در سال) , پروژه کارافرینی تولید پودر گوشت و استخوان(با ظرفیت 300 تن در سال) , طرح توجیهی تولید پودر گوشت و استخوان(با ظرفیت 300 تن در سال) , کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان(با ظرفیت 300 تن در سال) , دانلود پروژه تولید پودر گوشت و استخوان(با ظرفیت 300 تن در سال) , دانلود کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان(با ظرفیت 300 تن در سال) , طرح توجیه فنی تولید پودر گو

رفتن به سایت اصلی

پروژه کارآفرینی تولید پودر گوشت و استخوان(با ظرفیت 300 تن در سال)در 40 صفحه ورد قابل ویرایش – 1 مقدمه :از آنجا که تهیه خوراک دام در کشور و در شرایط فعلی از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و کارخانه های تولید دان گاهاً تکافوی نیاز عمده کشور را نمی نمایند و بالاخص اینکه اخیراً تعدادی پروانه مرغداری نیز جهت تأمین و راه اندازی در ظرفیت های قابل توجه از سوی ادارات یذربط 2صادر گردیده است که در اینصورت پیاده شدن و به وجه اجرا در آمدن این طرح ها می تواند عملاً تهیه دام را دچار مشکل نماید. لذا ایجاد واحدهای کارخانه تولیدی پودر گوشت و استخوان بسیار ضروری به نظر می رسد.علاوه بر مطالب عنوان شده، پودر گوشت مصرف صنعتی داشته و روغن حاصله نیز در صنعت صابون سازی بکار می رود و نیز در شرایطی است که نیاز عمده جامعه به صنعت مذکور کاملاً مشهود می باشد. لذا همین مطلب نیز بر اهمیت اجرای چنین طرح هایی در کشور می افزاید. 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :تولید الکترود پودر گوشت واستخوان با ظرفیت 300 تن در سال 1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :توجه به خودکفایی این صنعت در دولت و همجنین نیاز بازار داخلی به تولید این محصول با توجه به این که تولیدپودر گوشت و استخوان برای دام ها می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن اینکه کارخانه های تولید دان گاهی اوقات تکافوی نیاز عمده کشور را نمی نمایند این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام. 1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی و خودکفایی در تولید یکی از محصولات ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور . 1 – 6  – وضعیت و میزان اشتغالزایی :تعداد اشتغالزایی این طرح 17 نفر میباشد . تاریخچه و سابقه مختصر طرح : کمبودهای پودر گوشت واستخوان:پودر گوشت واستخوان از لحاظ MetوTrp بسیار فقیر استاین اسیدآمینه ها بیشترین دلیل محدودیت در استفاده از MBM در جیره می باشد بطوری که max آن در جیره مرغان تخمگذار  15% میباشددلیل ان به این خاطر است که به عنوان یک مکمل قادربه جبران کمبودجیره های غذایی طیور که عمدتا بر مبنای دانه غلات استواراست نمی باشد . این مطلب بخصوص زمانی که قسمت اعظم جیره طیور راذرت تشکیل بدهد بیشتر نمود پیدا می کند .پودر گوشت و استخوان را کمتر برای حیوانات نشخوار کننده استفاده می کنند چرا که مقبولیت و مزایای ان برای این حیوانات کمتر است2)روش مرطوب:قرار دادن در زیر فشار مستقیم بخار اب ،جدا کردن چربی و تهیه خمیر گوشت و استخوان به وسیله دستگاههای خشک وله کننده .- در هر دو روش حرارت مناسب نقش حساسی در این فراورده دارد وهمه عملیات باید با استرلیزاسیون کامل مواد اولیه توام باشد ودر عین حال نباید حرارت به حدی باشد که بر روی پروتین های گوشت اثر نامطلوبی گذاشته وارزش بیولوژیکی آن را کم کند .- درمیزان چربی این فراورده باید دقت شودچرا که زیاد بودن چربی باعث اکسیداسیون ان در مدت نگهداری شده و باعث نقصان اسید امینه ها و مخصوصا کاهش مقدارMet وLys ان شده وهمچنین باعث تخریب بعضی ویتامین های گروه  B می شود مختصری درباره ی عمل آوری استخوان :تهیه پودراستحوان به 2روش انجام می شود .غیر صنعتیروش پختن و عملیات حرارتیصنعتیروش شیمیایی      روش غیر صنعتی شامل مراحل زیر می باشد :1.       خشک کردن کامل استخوانها به صورت طبیعی2.       جمع کردن استخوانها در یک نقطه وافرودن مواد سوختنی و اتش زدن انها3.       پودر کردن بقایای مرحله دوم به وسیله دسگاه آسیاب و تهیه پودر استخواندر صورتی که روش صنعتی به گونه ای دیگر می باشد که عبارت است از :1)       روش پختن و عملیات حرارتی :الف :.       قرار دادن استخوان-های جمع اوری شده دردیگهای سر باز.       پختن به مدت طولانی در آب جوش.        گرفتن چربی.       خشک کردن کامل استخوان ها.       خرد کردن به وسیله دستگاهای خرد کننده ب :    ·          قرار دادن استخوان های جمع آوری در داخل اتوکلاو    ·          پختن به وسیله بخاروفشار 1Kg    ·          جدا کردن چربی    ·          خشک کردن کامل    ·          خرد کردن به وسیله دستگاههای خرد کنندهطول مدت روشنایی 24 ساعت در روز .سه آزمایش با سه جیره متفاوت انجام دادند که به آزمایش 1و2 سه گروه 5 جوجه ای اختصاص دادند و برای آزمایش 3 ، چهار گروه 5جوجه ای اختصاص دادند .پیش جیره ای (pretest dait  ) که یک هفته بعد از هچ استفاده شده بود 24% پروتئین داشت و بعد از یک دوره شبانه بدون غذا بودن جوجه ها وزن شدند و مشخصات و وزن آنها بصورت باند ، در روی بالهای جوجه ها نصب شدند . و از 8 تا 17 روز بعد از هچ از سه جیره ی مورد آزمایش برای جوجه ها استفاده کردند و افزایش وزن را سنجیدند .گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :بازدید از تولید پودر گوشت و استخوانبر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز تولید پودر گوشت و استخوان به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم . جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در تولید کالایی مانند پودر گوشت و استخوان که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

  • سیر تا پیاز سئو

    سیر تا پیاز سئو سیر تا پیاز سئو , سئو , آموزش , سیر تا پیاز رفتن به سایت اصلی…

  • مقاله جامع بررسی امكان تشخیص (شناخت) استفاده از تامین مالی خارج از ترازنامه در شركتهای پذیرفته شده در بورس توسط حسابرسان مستقل

    مقاله جامع بررسی امكان تشخیص (شناخت) استفاده از تامین مالی خارج از ترازنامه در شركتهای پذیرفته شده در بورس توسط…

  • پذیرش سیستم های ERP: آیا شفافیت اطلاعات مهم است؟ + اصل مقاله لاتین

    پذیرش سیستم های ERP: آیا شفافیت اطلاعات مهم است؟ + اصل مقاله لاتین پذیرش سیستم های ERP: آیا شفافیت اطلاعات…

  • طراحی گرافیکی فره های نرم افزار چند رسانه ای راه سعادت

    طراحی گرافیکی فره های نرم افزار چند رسانه ای راه سعادت طراحی گرافیکی فره های نرم افزار چند رسانه ای…

  • آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت شکر شاهرود در سال 89

    آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی شرکت شکر شاهرود در سال 89 آمار معاملات روزانه و محاسبه متغیرهای مالی…

  • پاورپوینت تمامی شاخه های رشته ی حسابداری بخش دوم

    پاورپوینت تمامی شاخه های رشته ی حسابداری بخش دوم پاورپوینت تمامی شاخه های رشته ی حسابداری بخش دوم , پاورپوینت…

  • پروپوزال بررسی وضعیت بازرگانی چوب در ایران و امکان صادرات مصنوعات چوبی

    پروپوزال بررسی وضعیت بازرگانی چوب در ایران و امکان صادرات مصنوعات چوبی پروپوزال بررسی وضعیت بازرگانی چوب در ایران و…

  • پیش بینی عمر باقیمانده خطوط لوله دچار خوردگی بوسیله CBR

    پیش بینی عمر باقیمانده خطوط لوله دچار خوردگی بوسیله CBR پیش بینی عمر باقیمانده خطوط لوله دچار خوردگی بوسیله CBR…

  • آغاز برنامه نویسی اندروید

    آغاز برنامه نویسی اندروید آغاز برنامه نویسی اندروید , اندروید , نرم افزار اندروید , بازار , مایکت , پلازا…

  • ترجمه مقاله روش مبتنی بر اجماع برای حل مساله پخص اقتصادی در ضبکه هوضمنذ

    ترجمه مقاله روش مبتنی بر اجماع برای حل مساله پخص اقتصادی در ضبکه هوضمنذ ترجمه مقاله روش مبتنی بر اجماع…

  • گزارش آزمایشگاه هیدرولیک : دستگاه ونتوری متر

    گزارش آزمایشگاه هیدرولیک : دستگاه ونتوری متر گزارش آزمایشگاه هیدرولیک : دستگاه ونتوری متر , گزارش آزمایشگاه هیدرولیک دستگاه ونتوری…

  • پاورپوینت حسابداری رفتاری

    پاورپوینت حسابداری رفتاری پاورپوینت حسابداری رفتاری , پاورپوینت ارائه کلاسی درس بررسی موارد خاص در حسابداری رشته حسابداری مقطع کارشناسی…

  • مبانی نظری دیدگاه‌های اقتصادی شهید مطهری

    مبانی نظری دیدگاه‌های اقتصادی شهید مطهری مبانی نظری دیدگاه‌های اقتصادی شهید مطهری , مبانی نظری دیدگاه‌های اقتصادی شهید مطهری ,…

  • پرسشنامه هیجان خواهی آرنت 1993

    پرسشنامه هیجان خواهی آرنت 1993 پرسشنامه هیجان خواهی آرنت 1993 , پرسشنامه هیجان خواهی آرنت 1993 , Sensation Seeking Scale…

  • پروژه کارآفرینی تولید خمیر فلاف

    پروژه کارآفرینی تولید خمیر فلاف پروژه کارآفرینی تولید خمیر فلاف , پروژه کارافرینی تولید خمیر فلاف , طرح توجیهی تولید…